Doe je mee?

Ben je ouder dan 30 jaar, en serieus op zoek naar een relatie? Live Date is voor vrijgezellen die het zat zijn door vage foto’s en nepprofielen te swipen. Voor vrijgezellen die het leuk vinden om binnen een vertrouwde omgeving online te daten.

Na aanmelding krijgt elke nieuwe Live Dater een digitaal intakegesprek. We bekijken of de door jouw gemaakte video, foto en gegevens kloppen. Zo weet je bij Live Date altijd 100% met wie je liefdevol aan het chatten bent. Stop fake dating, start Live Date!

Hoe werkt het?

Hieronder een overzicht van de stappen voor de aanmeldprocedure. Via de mail ontvang je echter ook de informatie met welke stap volgt. Houd deze dus ook in de gaten tijdens het aanmelden.

Stap 1. Aanmelden

Onder ‘gratis aanmelden’ maak je jouw account aan. Je vult je informatie in en krijgt een mail toegestuurd om je account te verifiëren. Wees snel, want alleen de eerste 200 aanmeldingen zijn gratis voor 3 maanden.

Stap 2. Je profiel invullen

Na de verificatie vul je na 'inloggen' jouw profiel in, zoals hobby’s, seksuele geaardheid en werk. Hierbij hoort ook het uploaden van een korte video. Live Date werkt namelijk met video-profiling, omdat video’s het dichtste bij de werkelijkheid komen. Iedereen vertelt zelf in een korte video wie hij of zij is. Deze video maak je zelf met bijvoorbeeld je eigen telefoon, tablet of de camera van je computer.  Je bent dus de presentator van jouw eigen profiel! Maak een grappige, openhartige, uitbundige of juist romantische video van jezelf. Vind je het lastig om een video op te nemen? Kijk voor tips bij Inspiratie. Je kunt onze hulp inschakelen. Wij helpen dan bij de presentatie en geven ideeën over wat je moet vermelden in de video.

Stap 3. Ter goedkeuring aanbieden

Vervolgens bied je jouw profiel ter goedkeuring aan. Om 100% te garanderen dat er geen fake-profielen op ons datingplatform staan, houden we een kort digitaal intakegesprek met je, van ongeveer 2 minuten. De datum en tijd hiervoor kun je inplannen onder je profiel, nadat je alles hebt ingevuld.

Stap 4. Digitaal intakegesprek

Eén van onze vriendelijke medewerkers zal op jouw aangegeven tijdstip je via het platform een chatverzoek sturen. Zodra je deze accepteert begint jullie video-gesprek. In dit gesprek controleren we kort uw identiteitsbewijs, persoonlijke video en profiel. Dit gesprek is dus niet het maken van de video voor je profiel zelf. Het is puur bedoeld om je identiteit te controleren. De video maken, doe je zelf.

Stap 5. Daten!

Onze medewerker zal jouw profiel goedkeuren en je kunt beginnen met de ware vinden! Dit doe je onder het kopje 'ontmoet', door vervolgens links jouw zoek-voorkeuren in te vullen. Je kan pas iemand leuk vinden als je zijn/haar video hebt afgespeeld. Dit doe je vervolgens door op het hartje, onder de video te klikken. Vind iemand jou leuk? Dan zie je een half-rood hartje bij deze persoon in de zoekresultaten. Vind jij diegene dan ook leuk? Dan krijg je een volledig hartje en komt deze bij je 'hartjes'-pagina (linksboven in je scherm).

Met jouw profiel heb je 3 maanden gratis toegang tot het daten met andere video-profielen. Je kunt bovendien onbeperkt online tekstberichten sturen, plus 1 uur videochatten met leuke Live Daters. Wil je meer video-chatten? Dan brengen wij 5,- euro per uur in rekening. Dit is namelijk een betaalde service die wij inhuren. Zo blijft het video-chatten binnen een beveiligde omgeving. Tekstberichten naar elkaar sturen is bij elk lidmaatschap onbeperkt.

Kom je er niet uit? Twijfel dan niet om een mailtje te sturen naar vragen@live-date.nl. Wij helpen je graag verder. Zoals vermeld, zijn slechts de eerste 200 aanmeldingen gratis. Ben er dus snel bij! Want zou het niet fantastisch zijn als je zo die ene ontmoet?


Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje