Inspiratie profiel

Je profielfoto: we adviseren een duidelijke foto van je gezicht te maken; een portretfoto geeft vaak een goed beeld van hoe je eruit ziet. Zorg ervoor dat je de foto bij daglicht en tegen een open achtergrond neemt, zoals je tuin of woonkamer. Denk ook goed na over de locatie. Vind je het leuk om te koken? Maak de video dan in de keuken! Hou je van muziek? Maak de video met je platenspeler op de achtergrond! Zo komt jouw profiel het beste tot zijn recht.

Je profiel video: we vragen je een korte video van jezelf op te nemen van ongeveer 30 seconden (en maximaal 1 minuut). In deze persoonlijke video vertel je uiteraard hoe je heet, hoe oud je bent en kort wat je hoopt te vinden via Live Date. Vertel verder wat voor jou belangrijk is en wat je graag over jezelf wilt delen met een potentiële partner. Denk bijvoorbeeld aan de dingen waar je passie voor voelt, een hobby waar je warm voor loopt, of wat je voor ogen hebt om te gaan doen met een partner. Om je op weg te helpen bij het opnemen van je video kun je gebruik maken (enkele) van de volgende vragen.

- Wat vind je belangrijk om over jezelf te vertellen?
- Wat vind je fijn om te doen als je even niets moet? Of: hoe ziet jouw ideale zondag eruit?
- Vertel eens iets over je werk? Heb je van je hobby je werk gemaakt? Heb je nog onvervulde ambities?
- Vind je bepaalde sporten leuk om te doen?
- Zijn er (vakantie-) plekken waar jij het liefst heen gaat, en wat doe je daar zoal?
- Hoe ziet jouw ideale uitgaansavond eruit?
- Wat zijn jouw favorieten qua eten en drinken?
- Naar welke show, entertainment gaat jouw voorliefde naar uit?
- Ben je een enthousiaste film kijker, of lees je liever een goed boek?


Bovenstaande vragen zijn alleen bedoeld ter suggestie. Probeer vooral een goed beeld van jou als persoon neer te zetten. Het gaat hier niet om een sollicitatiegesprek, maar om een kijkje te geven in jouw persoonlijkheid. Houd je daarom niet té strak vast aan onze suggesties, maar probeer je boodschap lekker losjes te houden!

Vind je het erg lastig of heb je om een andere reden hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op via vragen@live-date.nl. We helpen je graag op weg!

Upload video: Wanneer je via je mobiel of een iPad de optie ‘upload video’ kiest, opent automatisch de link naar je video opname programma. Wanneer je vanaf een computer de optie ‘upload video’ kiest, kun je de video die je eerder al had opgenomen selecteren, om deze te uploaden.

Wanneer je tevreden bent met je video, profielfoto en je compleet ingevulde profiel, dan kun je dit in je dashboard aangeven. Wij screenen je aanmelding op basis van onze huisregels en zorgen er na goedkeuring voor dat je complete profiel zo snel mogelijk zichtbaar wordt voor andere deelnemers. 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje